НОВИНИ

Revo Technik пусна на пазара новата си софтуерна разработка за Gen 3 1.8TSi двигател с мощност от 170 к.с. и 180 к.с. монтирани при палтформите MLB и MQB в Audi, Seat и Skoda


В продължение на няколко месеца тестове и внимателно калибриране, Revo Technik освободи новия си софтуерен продукт Stage 1 (чип тунинг, ремап) за новия 1.8 турбо двигател от ново поколение, който е много добра алтенатива на 2.0TDi CR дизелови двигатели на VAG. Revo Stage 1 е проектиран да работи в хармония с един иначе, напълно стандартен автомобил (дигател), като повишава мощността до 238 к.с. и 340Нм въртящ момент на дигателя монтиран в MQB платформата при моделите A3 (8V), Leon (5F) и Octavia III (5Е), а при MQB платформата повишава мощността 251 к.с. и 410Нм въртящ момент на дигателя монтиран в моделите Audi A4 (B8) и Audi A5 (8T).

1.8TSi Gen 3 двигател от Volkswagen Audi  Group е чудесен агрегат с гладка доставка на  мощност,  въртящ момент и прилична икономия. Revo Technik софтуера (чип тунинг) добавя огромни печалби на мощност и въртящ момент, без да се жертва от гладкостта или икономията на двигателя. Увеличенията във въртящият момент е в целия оборотен диапазон, което дава огромна гъвкавост при всички предавки и обороти на двигателя, за да бъде много по-гъвкав от фабричния си вариант.