НОВИНИ

Revo Technik пусна на пазара новата си софтуерна разработка за 3.0TDi V6 двигател с мощност 204к.с. и 245к.с. монтирани в моделите на Audi A4, A5, A6, A7, A8, Q5, Q7 и VW Touareg


Revo Technik Stage 1 чип тунинга е проектиран да работи в хармония с един иначе, напълно стандартен автомобил, като повишава мощността при фабричен вариант от 204к.с./400Нм до 254к.с./510Нм, а при фабричния си вариант от 245к.с./550Нм до 305к.с./660Нм въртящ момент.
3.0TDi V6 дизелови двигатели от Volkswagen Audi  Group е чудесен мотор с гладка доставка на  мощност и прилична икономия. Revo ЕКУ софтуера (чип тунинг, ремап) добавя огромни печалби на мощност и въртящ момент, без да се жертва от гладкостта или икономията на двигателя. С  увеличената мощност и въртящ момент през целият си оборотен диапазон, двигателя придобива огромна гъвкавост във всички предавки, както и много по-добра пъргавина, и икономия от колкото при фабричния си вариант. И това всичко вече е възможно, чрез директно препрограмирането през буксата за диагностика OBDII на тези иначе фабрично заключени с дигитален подпис ЕКУ-та и така повече не се налага свалянето на ЕКУ-то от автомобила и отключването му, посредством отваряне му.

Разход на гориво винаги е на вниманието на Revo Technik при настройка на вашия дизел, както и с много други неща в живота има редица променливи, а най-голямата вероятно е във водача и стила му на шофиране. Въпреки това, нашите клиенти в най-лошия случай ще разберат подобрената  икономия сравнена със стандартния автомобил и в много случаи клиентите ни виждат около 10% подобрение на разхода.