НОВИНИ

Развълнувани сме да обявим особождаването на новата разработка от Revo Technik ECU Stage 1 софтуер (чип тунинг, ремап)за 3.0Bi-TDi V6 313к.с. двигател монтиран в Audi SQ5, А6 (C7) и А7 (4G)


Двигателят 3.0Bi-TDi V6 313к.с. на
Audi е фантастичен, с огромна мощност и с абсурдно количество въртящ момент, който е на разположение почти през цялата оборотната гамата. Прегледите на този двигател на равнището от резерви са впечатляващи и достатъчни, за да кажем, че не можех да чакаме и получихме един в нашите ръце. С пристигането на нашия собствен Audi SQ5 3.0Bi-TDi, инженерите на Revo Technik започнаха незабавно калибриране!

През няколко месеца на изпитания сме имали възможност да разработим и тества нашия софтуер Stage 1 на многобройните превозни средства по целия свят, както и нашите собствени. Резултатите от това е, че Stage 1 софтуера, предлага огромни печалби в цялия оборотен диапазон, както и невероятно плавно захранване.

Нашата философия на калибриране гарантира, че нашият софтуер осигурява перфектен баланс между производителност и икономия с акцент върху дълголетието и безопасността. Пълноценно използване на възможностите на ЕКУ-то, ние използваме параметри за безопасност, като например защитата EGT, за да се гарантира, че двигателят не е натоварен отвът своята зона на комфорт и работи в рамките на безопасна толерантност.
Вълнението и ентусиазмът за 3.0Bi-TDi V6 не е неоснователен и с Revo Stage 1 калибриране това е един изключително способен и вълнуващ дизелов двигател.


За повече информация и цени изберете вашия модел в нашия сайт...