Blog

BMW 2 Series M240i Coupé (G42) XDrive OPF/GPF с нова спортна генерация от Milltek Sport

Milltek Sport разработи спортна генерация за BMW 2 Series M240i Coupé (G42) XDrive OPF/GPF

В следствие на много успешните си спортни генерации за спортните модели на BMW, Milltek Sport добавя още една перла към своята продуктова гама за M Performance и M моделите, а имено новия 2 Серия M240i Coupé (G42) XDrive задвижване.Новата генерация е разработена и проектиран а помоща на 3D технология в Обединеното кралство от самолетен клас неръждаема стомана T304, като предлага варианти за замяна стандартната изпускателна система… някои от варианти те са:
1. 76.20мм диаметър след катализаторa т. нар. Cat-back, който заменя частта след филтъте за финни частици OPF/GPF
2. 80.00мм диаметър на даунпайпа или замяна на първичния катализатор след турбо компресора
3. 76.20мм байпас даунпайпа или замяна на частта с вторичните катализатори, по-точно филрите за финни частици OPF/GPF. Като тези доработки изискват и софтуерни настройки на ЕКУ-то, при повдигане на мощноста с т. нар. „чип тунинг“ или използването на елетронен бокс за „излъгването“ на сензорите.

Спортната изпускателна система се предлага за различните вкусове на нашите клиенти, в зависимост от желанието на всеки дали да използва различни накрайци или ОЕ/фабричните. Увеличения диаметър на спортната генерация добавя по-добра отзивчивост (реакция) на двигателя като и повишава мощността му, а не само визия и саунд.Back to top