Blog

Audi RS3 (8Y) 2.5TFSi Sportback и Sedan с нова спортна генерация от Milltek Sport

Новото Audi RS3 (8Y) 2.5TFSi OPF/GPF 400Ps се сдоби със спортна генерация от Milltek Sport

Milltek Sport пусна подробности за най-новата си гореща разработка за новото Sportback и Sedan Audi RS3 (8Y) 2.5TFSi с мощност от 400Ps/500Nm и OPF/GPF система за отработени газове. С вече натрупания си опит от предходните два модела на Audi RS3 2.5TFSi с изработката техните спортни изпускателни системи, то с новата RS3-ка Milltek Sport бързо разработи и тества свойте спортни изпускателни системи, които вече са и на разположение за продажба в дилъската им мрежа.

Отнови верни на себе си Milltek Sport предлагат богата гама от варианти и опции за модела Audi RS3 (8Y) Седан или Спортбек модел. Няколко конфигурации са на разположение в продуктовия им каталог. Започваме от даунпайпа и тук опцийте са:
1.
Диаметър от 76.20мм със спортен метален катализатор 200CPSI или същия без такъв (т.н. де-кат), но с два вариант…
2.
при V1 е с дизайн единтичен с този със спортния катализатор
3.
При V2 дизайна е почти идентичен с ОЕ даунпайпа. Но трита варианта може да бъде използван (монтирани) с ОЕ генерацията, както и с 80 милеметровата спортна генерация след катализаторите на Milltek Sport. В случаите с използването на даунпайп от Milltek Sport, трябва да бъдат направени и софтуерни оптимизации като ECU Stage 2 (ремап, чип тунинг). Вариантите на въпросната спортна генераци след катализаторите са три и всички те използват ОЕ накрайници дградени в задния дифузьор. Освен, че е пораснала 4мм в диаметър до 80.00мм при проходните тръби, които се използват за направата й. Избора на клиента е, резонансна със сертификат за хомологация, не резонансна и Race също не резонансна, всички те са клапи и използват ОЕ електро моторите. Трита варианта позволяват изцяло да се задоволят всички вкусове и предпочитания на клиента.

Във всички варианти спортните изпускателни системите са изработени от неръждаема стомана Т304, чрез CNC дорник огъване на проходните тръби, които са с диаметър от 76.20мм (3.00″) или 80.00мм (3.70″).

 Back to top