За нас

Attract, engage and convert more qualified vehicle shoppers

За нас

Performance 99 е на българския пазара от 2006 година. Нашата основна цел е да Ви предложим продукти (стоки) и услуги в областта на автомобилния тунинг. Предлагаме богата и обширна гама на най-иновативните, високо-технологичните и доказали се тунинг компании в световен мащаб, също така предлагаме на клиентите си обширен избор при вземане на решение за тунинг на автомобила им, както индивидуални така и цялостни пакети.

– Карбонови компоненти (детайли), използващи се във всички аспекти при екстериора и интериора за тунинг на автомобила, както и цели тунинг пакети.
– Повишаване на мощността след оптимизация на софтуера (чип тунинг, ремап, флаш) и хардуера (турбо китове, компресори) на двигателя (ECU) и DSG/S-Tronic (TCU) автоматични скоростни кутии.
– Подобряване и повишаване капацитета на всмукателната система (интейк китове, турбо пътища, клапани и интеркулери).
– Надграждане на запалителната и горивната система (плазмени бобини, свещи, горивни помпи с увеличен капацитет и налягане).
– Спортни изпускателни системи (генерации) от неръждаема стомана и титан, повишаващи мощността и с уникален звук, подчертаващ двигателя, мотор-спорт метални катализатори за следващи етапи на надграждане.
– Надграждане на ОЕМ спирачните системи (дискове и накладки), със завишен работен капацитет – до цели хардуерни пакети (много-бутални апарати, дискове, накладки и усилени маркучи).

Нашата мисия е – цялостно и качествено надграждане (тунинг) за автомобилите на клиентите ни. Погрижихме се да има всичко необходимо за избора им в този сегмент от пазара.

Ние сме официални представители за България:
Milltek Sport
Bastuck
OSIR Design
Okada Projects

Back to top