За нас
ЗА НАС

Performance 99 Tuned е на пазара от 2006 година. Нашата цел е да Ви предложим продукти (стоки) и услуги в областта на автомобилния тунинг. Предлагаме най-богата и обширна гама на най-иновативните, високо-технологичните и доказали се компании в световен мащаб. Ние предлагаме на клиентите и обширен избор при вземане на решение за тунинг на автомобила от индивидуални до цялостни пакети.


- Карбонови компоненти (детайли), използващи се във всички аспекти при екстериора и интериора за тунинг на автомобила, както и цели тунинг пакети.

- Повишаване на мощността след оптимизация на софтуера (чип тунинг, ремап, флаш) и хардуера (турбо китове, компресори) на двигателя (ECU) и DSG/S-Tronic (TCU) автоматични скоростни кутии.

- Подобряване и повишаване капацитета на всмукателната система (интейк китове, турбо пътища, клапани и интеркулери).

- Надграждане на запалителната и горивната система (плазмени бобини, свещи, горивни помпи с увеличен капацитет и налягане).

- Спортни изпускателни системи (генерации) от неръждаема стомана и титан, повишаващи мощността и с уникален звук, подчертаващ двигателя, мотор-спорт метални катализатори за следващи етапи на надграждане.

- Надграждане на ОЕМ спирачните системи (дискове и накладки), със завишен работен капацитет - до цели хардуерни пакети (много-бутални апарати, дискове, накладки и усилени маркучи).


Нашата мисия е - цялостно и качествено надграждане (тунинг) за автомобилите на клиентите ни. Погрижихме се да има всичко необходимо за избора им в този сегмент на пазара


Ние сме официални представители за България:

- Revo
- Milltek Sport
- OSIR Design
- Okada Projects

Performance99 - YouTube Performance99 - Facebook

с. Съдиево - пк. 8522, ул. Драва №2, общ. Айтос, обл. Бургас

гр. София, кв. Бояна, ул. Симеон Радев №86

Тел.: +359 (0) 889 999 277

E-mail: office@performance99.com

Работно време

понеделник-петък
09:30ч. - 16:30ч.

Почивни дни:
събота и неделя